Xiaomi здивувала першим прозорим телевізором за доступною ціною

Мабуть Xiaomi вирішила провести цей рік з гаслом – ні місяця без телевізора. У липні був представлений перший розумний телевізор Xiaomi з OLED-панеллю – 65-дюймовий Mi TV LUX. А в цьому, на тлі святкування свого десятиріччя, разом зі смартфонами Mi 10 Ultra і Redmi K30 Ultra, був показаний повністю прозорий Mi TV LUX OLED Transparent Edition. Xiaomi використовує для виробництва 55-дюймову прозору OLED-панель з ультратонкими рамками (5,7 мм), від LG. Варто сказати, що сама компанія-виробник дисплеїв випустила схожий телевізор, але за набагато більш значною ціною – $ 25 520 (модель LG Transparent OLED Signage 55EW5F-A).

По суті, в Mi TV LUX OLED Transparent Edition видалена традиційна задня панель телевізора і при цьому екран стає просто як шматок прозорого скла. Коли ви його включаєте, як ніби-то занурюєтеся в чергову сцену з науково-фантастичних фільмів.

Прозора 10-бітна панель з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080 пікселів) по характеристикам дивує:

  • 1,07 мільярдами квітів і підтримкою колірної гами DCI-P3 (охоплення 93%);
  • коефіцієнт контрастності 150000: 1, динамічна контрастність і насичений чорний колір;
  • частотою оновлення 120 Гц;
  • компенсацією руху MEMC;
  • відгуком 1 мс і стандартами відображення ігрового рівня.

За продуктивність в першому прозорому телевізорі Xiaomi відповідає MTK 9650. Він об’єднує в собі чотири ядра Cortex-A73, а графікою в телевізорі “розпоряджається” Mali-G52. Є тут і вбудований блок для інтелектуального розпізнавання сцен і движок AI Master, який може поліпшити якість зображення у багатьох аспектах.

На круглій підставі розміщені всі необхідні компоненти і порти введення-виведення. Оболонкою є MIUI for TV 3.0, а серед інших підтримуваних технологій є: Dolby Atmos, AOD (Always-on Display).

Ціна
Перший в світі серійний прозорий телевізор Xiaomi отримав на внутрішньому ринку привабливий цінник в 49 999 юанів ($ 7195).

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.