ПриватБанк запустив нові можливісті оплати

Банк запускає нову послугу. Один з найбільших банків в Україні ПриватБанк продовжує розширювати спектр своїх послуг, що дозволяють забезпечувати ще більший комфорт своїм клієнтам. І тепер керівництво банку запустило унікальну функцію, за допомогою якої українці зможуть розраховуватися за покупки, навіть якщо вони забули вдома і гаманець, і карту, і навіть смартфон.

Тепер кожен українець, який є клієнтом ПриватБанку, отримає можливість оплачувати свої покупки за допомогою технології розпізнавання осіб, не пред’являючи при цьому ні карту, ні готівку, ні смартфон. Це стане можливим завдяки біометричним POS-терміналів, що працює за технологією FacePay24, які ПриватБанк уже запустив на просторах країни. За допомогою таких терміналів клієнти банку отримують можливість оплатити будь-які покупки своїм “обличчям”. Ця технологія незабаром стане доступна практично всім жителям країни, оскільки керівництво фінустанови має намір встановити біометричні POS-термінали по всій території України. У планах банку запустити 7 700 таких терміналів.


POS-термінали

Щоб скористатися цією зручною послугою, клієнту ПриватБанку необхідно буде завантажити оновлене додаток Privat24, після чого провести активацію оплати FacePay24. Далі програма сама направить клієнта, пропонуючи інструкцію. Необхідно буде зробити три селф-знімка в різних ракурсах і підтвердити прив’язку до них банківської карти. Користуючись POS-терміналом Android PAX відразу ж після введення суми платежу потрібно буде натиснути на опцію “оплати особою”, пройти ідентифікацію особистості за допомогою камери терміналу і підтвердити факт оплати пін-кодом своєї картки ПриватБанку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.