“Київстар” повернув важливу послугу за доступними дзвінків

За допомогою акцій компанії-оператори намагаються залучити до своїх послуг якомога більше клієнтів. При чому це можуть бути як якісь бонуси при оплаті абонентської плати або її низька ціна, так і знижки на смартфони, які компанія продає в власних салонах зв’язку.

Так, в минулому році “Київстар” випередив багатьох конкурентів за рахунок своєї досить цікавою акції – “трейд-ін” для смартфонів: старий телефон пропонують здати в салоні, щоб отримати відчутну знижку на покупку нового телефону. Таким чином “Київстар” збільшив кількість телефонів в Україні, які підтримують 4G.

Скористатися акцією можна і тепер, що українські абоненти з задоволенням і роблять. Обмінна програма працює в більш ніж 420 фірмових магазинах “Київстар”. З їх повним списком можна ознайомитись в спеціальному додатку. Там же можна скористатися функцією самостійної оцінки, щоб заздалегідь визначити, скільки коштує старий девайс.

Для того, щоб обміняти свій смартфон, потрібно зробити наступне: принести свій “старий” смартфон в салон зв’язку “Київстар”, звернутися до працівника магазину з проханням оцінити вартість свого телефону, після чого можна купити новий 4G смартфон, підписавши відповідний договір, при цьому отримавши на нього знижку в розмірі оціненої вартості старого пристрою.

Директор з роздрібних продажів “Київстару” Ольга Смислёнова зазначає, що завдяки такій акції, абоненти мають можливість заощадити при покупці телефону до 35% від його вартості. Важливим момент полягає в тому, що не можна обмінювати смартфон, якому більше шести років, а максимальна знижка при обміні вийде, якщо при покупці принести його зарядку, упаковку і навушники.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.