Xiaomi Redmi Note 9 отримав стабільну MIUI 12

Xiaomi випустила бюджетну лінійку Redmi Note 9 пару місяців назад, і європейська версія смартфона з однойменною назвою почала отримувати оновлення до останньої версії MIUI 12 вже зараз. Користувачі почали отримувати бездротовим шляхом оновлення зі стабільною версією даної прошивки, яке базується на десятій версії операційної системи Android. Обсяг поновлення становить 538 мегабайт.

Варто відзначити, що незважаючи на те, що дане оновлення позиціонується, як стабільне, але воно все ще трохи “бета”, як би парадоксально це не звучало. Після того, як багато користувачів випробують стабільну бета-версію (які саме користувачі отримають її, судячи з усього, вирішує рандом), вона почне автоматично поширюватися всім користувачам.

Це оновлення принесло оновлений зовнішній вигляд інтерфейсу, нові анімації, який максимально наблизив операційну систему до iOS, покращений темний режим, поліпшену безпеку, оновлені фірмові програми і багато інших нововведень. На жаль, “Суперобоі” на Redmi Note 9 так і не з’явилися. Також в оновлення включений липневий патч безпеки Android.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.