Дев’ять областей залишаться без зв’язку: великий мобільний оператор обмежив покриття

Переглянули стратегію розвитку. Послугами мобільного оператора Інтертелеком незабаром не зможуть скористатися жителі дев’яти областей України – в їх число увійшли, в основному, західні і східні регіони країни. У компанії заявили, що частково відмовляються від радіочастотного спектру і мають намір розвиватися згідно абсолютно нової стратегії, яка буде полягати в поліпшенні мобільного зв’язку в тих областях, в яких проживає найбільша кількість їх абонентів.

Мобільний оператор Інтертелеком відмовляється від частини своїх клієнтів для того, щоб підвищити якість послуг для залишилася їх частини. Заради цього компанія припиняє свою діяльність в дев’яти областях – Донецькій, Луганській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській, Волинській і Чернівецькій. У решти ж регіонах радіо- і транспортна мережа стануть зручнішими і сучасними. Крім того, “уцілілих” абонентів порадують впровадженням новітніх сервісів, повідомили в прес-службі Інтертелекому.

При цьому в компанії пояснили, що попередню стратегію розвитку, яка, до речі, включала намір залучити інвестиції для впровадження стандарту 4G, “перекреслила” пандемія COVID-19 і пішов за нею карантин. Зокрема, в Інтертелекомі не змогли своєчасно оплатити вартість відповідної ліцензії.

Для решти абонентів в регіонах, де компанія має намір продовжити свою діяльність, Інтертелеком має намір поліпшити якість надаваних сервісів – зокрема, мова йде про мобільний інтернет.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.