Який з «лайтів» Xiaomi вибрати: Mi 10 Lite або Mi Note 10 Lite

Кожен з аналізованих субфлагманов по-своєму крутий. Кінцевий вибір залежить від смаку власника і сфери використання смартфона. У цьому огляді постараємося порівняти девайси по найбільш затребуваним параметрам. Дисплеї AMOLED, досить ємні батареї і приваблива ціна (нижче 9000 грн ).

Тепер про відмінності

Процесор

У звичайній «десятки» цей орган могутніше, новіше і продуктивніше. Ім’я йому – «Снапдракон 765G», адаптований для роботи з технологіями 5G. Смартфон ж сімейства Note оснащений «Снапдраконом 730G» річної давності.

Екран

У звичайній «десятки» дисплей прямий, аки вартовий біля Мавзолею, а у Note – загнутий. Цінителі старої доброї класики напевно віддадуть перевагу перший варіант, тоді як любителі повипендріваться, з високою часткою ймовірності, виберуть другий.

Камери

За цим параметром попереду Note (64/8/5/2 Мп проти 48/8/2/2 Мп у Mi 10 Lite).

Ціна

Виявлена ​​нами на «АліЕкспрессе» стандартна «десятка» коштує 327 доларів, а аналог Note – 300 доларів. Таким чином, економія на девайсі становить $ 27.

Замість резюме

Mi Note ідеальний для любителів фоткати дівок, авто і заходи в високій якості. «Десятка» ж з літерами Lite підійде любителям ігрових баталій (більш продуктивний процесор з легкістю запустить будь апп).

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.