Потрапили більше мільйона абонентів: в “Київстар” зробили важливу заяву

Потрапили більше мільйона абонентів: в “Київстар” зробили важливу заяву. Найбільша компанія мобільного зв’язку “Київстар” не перестає радувати своїх абонентів вигідними акціями та пропозиціями. Не так давно компанія про акції “Удвічі більше”, згідно з якою всі послуги тарифного плану подвоюються. Як повідомляють на офіційному сайти компанії “Київстар” в пакет послуг, які абоненти отримали в подвійному обсязі входить мобільний інтернет, дзвінки і SMS-повідомлення. Примітно те, що доплачувати за надання послуг в подвійному обсязі не потрібно.

У компанії підрахували, що за перший місяць акції “Удвічі більше” було нараховано 3,5 мільйона гігабайт мобільного інтернету, 90 мільйонів хвилин для дзвінків за кордон, а також 29 мільйонів SMS-повідомлень.

Відзначається, що термін дії даної акції до кінця серпня. Пропозицією можуть скористатися всі абоненти, які обслуговуються на передоплаті, користуються тарифами «Все разом» або контрактні абоненти. Для бізнес-абонентів та абонентів тарифів зі спеціальними умовами Київстар Комфорт 2018, Професіонал, Дзвінки для батьків, Інтернет для батьків, SIM для пристроїв, Smart SIM послуга недоступна.

Все що потрібно для підключення послуги – це оплатити пакет послуг на місяць і потім зателефонувати на номер 222 або набрати комбінацію * 222 #. Підкреслюється, що нарахування додаткового пакету послуг відбудеться протягом доби.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.