Такого ніколи не було: “Київстар” все помножив на два, що тепер з тарифами

Найбільша українська компанія мобільного зв’язку “Київстар” поспішає порадувати абонентів вигідними пропозиціями і акціями. Не так давно в “Київстарі” анонсували дуже заменчівую для абонентів акцію. Її суть в тому, що пакет послуг збільшується удвічі. Це буде досить вигідно, тому що “Київстар” завжди радує своїх абонентів досить великими пакетами послуг.

Для того, щоб підключити акцію “Вдвічі більше”, все що потрібно зробити це внести щомісячну абонентську плату. Відзначається, що дія акції распорстраняется на абонентів передоплати, а також контрактних абонентів. Акція недоступга для бізнес-абонентів, а також абонентів тарифних планів Київстар Комфорт 2018, Професіонал, Дзвінки для батьків, Інтернет для батьків, SIM для пристроїв, Smart SIM.

Для того, щоб підключити акцію необхідно скористатися системою “мій Київстар”, зателефонувавши за номером 222 або набравши комбінацію * 222 # і клавіша виклику. Для перевірки залишку абонентам передоплати потрібно набрати комбінацію * 112 # і клавіша виклику. Для контрактних абонентів – * 118 # і клавіша виклику.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.