У ПриватБанку вирішили долю банкоматів: як тепер знімати готівку

Нововведення, що стосуються кожного. В Україні з першого серпня переводити гроші в готівку з картки ПриватБанку можна в POS-терміналах на касах магазинів, які входять в мережі: “Сільпо”, “Фора” і VARUS. Це говорить про те, що в країні з’явилося ще кілька тисяч точок, де можна отримати готівку без будь-якої потреби шукати банкомат. Керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов підкреслив, що фінустанова розширює сферу послуг “Готівка на касі”, запущеної спільно з Mastercard, передає gsminfo.com.

За повідомленнями, для того, щоб зняти гроші з картки, необхідно просто заявити про своє бажання касиру в магазині. Для цього необхідна будь-яка карта Приватбанку. Це може бути соціальна, студентська, пенсійна або заробітна. Можливо навіть знімати гроші з інших карт, які не пов’язані з ПриватБанком, а прив’язані до рахунків інших українських банків.

Є, втім, і одна умова: для того, щоб зняти гроші на касі, необхідно зробити в супермаркеті покупку на будь-яку суму, тому касир видасть покупцеві два чека: один за покупку, а другий – за знімання грошей. У багатьох країнах світу існує можливість знімати фіатную валюту в касах супермаркетів. Україна запустила пілотну версію проекту в січні минулого року. До ініціативи приєдналися ПриватБанк у співпраці з Mastercard і АЗК WOG. На даний момент ви можете отримати готівку в дев’яноста тисяч POS-терміналів по всій країні – тобто у всіх, які підключені до даного сервісу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.