Проблеми з Android: припинено випуск найпопулярніших смартфонів Xiaomi

«Сяомі» відмовляється брати участь в проекті Android One. Про відповідне рішення корпорації повідомляють англомовні ЗМІ з посиланням на неназваних інсайдерів. Якщо ця інформація виявиться правдою, шанувальникам «чистої» ОС Android доведеться забути про звичну версії операційки в смартфонах модельного ряду Mi А. Заявлена ​​джерелами причина такого кроку – регулярні проблеми з оновленням ПЗ.

Цільова аудиторія Xiaomi Mi А – це, переважно, жителі західної частини планети, яким китайська корпорація пропонувала стоковий версію вищезгаданої ОС по відносно помірними цінами. Ця група споживачів, ймовірно, більш не отримає Mi А4 в звичному вигляді. При цьому повна відмова «Сяомі» від Android малоймовірний, запевняють інсайдери. За їх словами, китайський гігант буде продовжувати використовувати популярну операційну систему в трохи зміненому вигляді. Чи означає це, що ОС «приросте» додатковими можливостями або ж буде використовуватися в «урізаному» вигляді, поки залишається невідомим.

Раніше про рішення про відмову від участі в проекті Android One оголосили представники «Мотороли». З тих пір кілька останніх смартфонів популярного бренду вийшли з видозміненим «андроїдом». Бажаючим насолоджуватися «чистої» версією операційки доведеться вибирати один з пристроїв HMD – єдиною на поточний момент компанії, офіційно продовжує участь у проекті Android One.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.