Instagram офіційно запустив клон TikTok-а

Instagram таки вивів «вкрадену» у китайців ідею на глобальний рівень. Назва запущеного сервісу – Reels. Новинка – безумовний і відвертий плагіат «Тік-Тока». За запевненнями представників «Інстаграма», новинка вже доступна в півсотні країн планети. Росії в їх числі немає.

Місія Reels – створення і відтворення коротких відеороликів, з опціональною можливістю накладання музики і AR-ефектів. Майданчиками для тестування «сплагіаченной» у китайців напрацювання стали Індія, Бразилія і Франція. Випробування новинки були визнані успішними, що дало можливість «дочці» Facebook-а вивести своє творіння на глобальний рівень.

У порівнянні з інстаграмовскими «Історіями», новинка надає в рази більше можливостей для редагування. У числі таких – функції уповільнення і прискорення. Самі Популярні ролики Reels будуть акумульовані в розділі «Актуальне».

Вкрадена у китайців напрацювання доступна для ознайомлення і «заливки» в іОС- і андроїд-додатках Instagram.

Нагадаємо, що глобальна цькування TikTok почалася з подачі глави Білого дому. Впав в лють Дональд Трамп вибухнув бурхливим твітів про намір заборонити додаток в США. Причина гніву американського лідера – відмова китайців продавати «Тік-Ток» корпорації Microsoft.

Додамо, що буквально напередодні творець Telegram Павло Дуров заявив про відхід Штатів від демократії і перетворення «світоча свободи» на авторитарну державу, подібне Туреччини і Росії.

Джерело

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.