Huawei розпочинає продажі роутера Huawei Wi-Fi AX3 з підтримкою Wi-Fi 6 Plus в Україні

Київ, 30 липня 2020 р. — Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні анонсує старт продажів роутера Huawei Wi-Fi AX3, що підтримує стандарт Wi-Fi 6. Новинка доступна на українському ринку з 30 липня. Роутер представлений у двох версіях — двоядерній та чотириядерній.

 

Підтримка стандартів Wi-Fi 6

Huawei є лідером у галузі технології Wi-Fi 6 та впроваджує інтелектуальні рішення у свої Wi-Fi-роутери. Окрім того, Huawei інтегрує інноваційні технології сумісної роботи із чипом.

Порівняно з пристроями Wi-Fi 5, роутер Huawei Wi-Fi AX3 з підтримкою стандарту Wi-Fi 6 забезпечує вдвічі більшу швидкість (до 300 Мбіт/с), паралельне підключення 128 пристроїв, меншу затримку та кращу енергоефективність.

 

Оптимальна швидкість і продуктивність

Huawei Wi-Fi AX3 оснащено фірмовим процесором Huawei Gigahome та чипом Gigahome Wi-Fi 6. Роутер підтримує багаточипову технологію для спільної роботи, забезпечуючи кращу швидкість мережі та поліпшені можливості проникнення крізь стіни.

 

Чип Gigahome Wi-Fi 6 допоміг збільшити смугу пропускання до 160 МГц, що дозволило стабілізувати робочу смугу пропускання на 2 МГц для забезпечення сигналу без затримок.

Окрім того, чотириядерна версія Huawei Wi-Fi AX3 підтримує функцію Huawei Share. Завдяки їй користувачі можуть підключатися до мережі Wi-Fi без потреби введення пароля, просто за допомогою NFC.

 

До чотириядерної версії входять чотири незалежні підсилювачі сигналу, а до двоядерної — два. Роутери можуть створювати mesh-мережу з декількома роутерами Huawei та підтримувати бездротовий, дротовий та гібридний (дротовий + бездротовий) режими, розширюючи таким чином покриття в будинку чи на підприємстві. 

 

Чотириядерна версія роутера також підтримує технологію захисту HomeSecTM, яка допоможе убезпечити користувачів від зламування та неавторизованого доступу.

 

З 30 липня роутер Huawei Wi-Fi AX3 доступний в Україні в усіх роздрібних мережах. Рекомендована ціна Huawei Wi-Fi AX3 у двоядерній конфігурації — 1 999 грн, у чотириядерній — 2 999 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.