У WhatsApp з’явиться нова зручна функція

Месенджер WhatsApp на даний момент дозволяє відключати повідомлення в групових чатах, щоб при кожному вхідному повідомленні не було звуку і вібрації. Головною незручністю на даний момент є те, що відключати можна тільки на один із запропонованих проміжків часу, тобто користувач не буде отримувати оповіщення протягом восьми годин, тижні або ж року.

Нова бета-версія WhatsApp включає в себе можливість відключити звук назавжди в групових чатах. Тепер користувачеві на вибір буде доступно відключення звуку на вісім годин, тиждень або назавжди, а опцію “відключити на рік” вирішили просто прибрати, і це досить розумне рішення.

Варто також відзначити, що дана функція доступна не тільки в групових, а й в персональних чатах. Це зручно в тому випадку, якщо ви хочете отримувати повідомлення зі звуком тільки від дійсно важливих співрозмовників, а від інших також хочете отримувати повідомлення, але без звукових сповіщень і вібрації. Дані повідомлення будуть доступні тільки в самому додатку месенджера.

Після появи даного нововведення в бета-версії WhatsApp стало зрозуміло, що воно з’явиться в стабільній версії клієнта даного мессенджера, але ось терміни, на жаль, невідомі. Швидше за все, варто очікувати його появи в найближчі місяці-два.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.