Sony PlayStation 5 недовго буде на ринку

В Тайванській виданні з’явилася інформація про плани японської компанії Sony щодо ігрової консолі PlayStation 5, яка, незважаючи на те, що після офіційної презентації вже минув певний час, продовжує активно обговорюватися користувачами в мережі. Згідно з даними, які надає джерела з ланцюга поставок, Sony має намір продати не менше ста двадцяти мільйонів екземплярів даної консолі протягом наступних п’яти років, причому очікується, що вже до кінця поточного року вдасться продати більше десяти мільйонів.

Sony вже почала отримувати залізо AMD для своїх майбутніх консолей з виробничих потужностей TSMC, і в найближчі квартали виробництво повинно вийти на пікові показники. Це свідчить про те, що компанія націлена на високі показники продажів після виходу консолі, який же близько.

Ще один цікавий факт полягає в тому, що у компанії Sony є плани по скороченню традиційного життєвого циклу консолі з 6-8 до 5 років. Також в компанії впевнені, що вищезгадані сто двадцять мільйонів PS5 – це мінімальний показник, а максимальний – близько ста сімдесяти. Зрозуміло, що у компанії є грандіозні плани, але головне питання полягає в тому, що не поламає їх Microsoft зі своєю потужною консоллю Xbox Series X і її більш доступною варіацією Xbox Series X, які повинні коштувати близько 400 і близько 200 доларів відповідно.

 

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.