Грошова винагорода власникам Sony PlayStation 4 викликала хвилю обурення

«Соні» спробувала порадувати фанатів PS4 грошовим подарунком, але отримала лише хвилю люті на свою адресу. Причини – невиразний алгоритм зарахування винагороди і «поразки в правах» десятків вірних користувачів. Суть проведеного корпорацією «аукціону небаченої щедрості» – роздача винагороди в 10 USD передплатникам PlayStation Plus. Сума бонуса відповідає кількості років з дня появи зазначеного сервісу на світло.

 

Перша хвиля Хейта почалася після того, як одержувачі бонусних доларів дізналися про неможливість виведення винагороди на банківську карту (витратити кошти можна лише у фірмовому магазині корпорації).

Після цього на голови японців посипалися прокляття з боку обділених презентом передплатників PS Plus. Автори відповідних меседжів прокляли топ-менеджерів «Соні» та їхніх нащадків та четвертого коліна за відсутність згаданої «десятки» на рахунку. Деяким передплатникам замість $ 10 прийшло всього по $ 3-4. «Скривджені» користувачі також поспішили висловити своє багаторазове «фу» на адресу японців.

Найбільш же лютими коментарями відзначилися передплатники PS Plus з багаторічним стажем, яким не дісталося ні цента. Відписав фанати не пошкодували «яскравих» епітетів на адресу корпорації за відсутність алгоритму зарахування коштів (співробітники «Соні» не вважали за потрібне оприлюднити критерії, які використовувалися при виборі одержувачів бонусу).

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.