Абоненти Vodafone можуть перейти на електронні сім-карти

Оператор мобільного зв’язку Vodafone почав надавати послуги мобільного зв’язку на основі вбудованих SIM-карт (eSIM), про що повідомили його офіційні представники. На даний момент дана технологія, згідно з офіційними заявами прес-служби Vodafone, стрімко набирає популярність, і кількість eSIM-пристроїв в мережі даного оператора тільки за перше півріччя 2020 року збільшилася більш, ніж на 50 відсотків.

Більшість девайсів, що підтримують вбудовані SIM-карти, є флагманськими, через що технологія на даний момент не дуже популярна. Переважно eSIM підтримують пристрої Samsung (останнє покоління всіх флагманських пристроїв), Huawei (останнє покоління флагманських пристроїв), Apple (два останніх покоління флагманських пристроїв), Google (три останніх покоління флагманських пристроїв), і пара пристроїв інших компаній – минулорічний Moto Razr і флагманський планшет Microsoft Surface Pro 5.

Згідно зі словами представників мобільного оператора, вбудовані SIM-карти дозволяють використовувати в одному смартфоні до десяти номерів (тут вже залежить від того, як смартфон налаштований виробником), а також ідеально підходять для пристроїв, які не мають слотів для SIM-карт, наприклад, планшетів .

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.