Топ 5 оптимальних смартфонів до 8000 гривень

Вже давно флагманський смартфон не є необхідністю в тому випадку, коли ви потребуєте в продуктивному смартфоні, який буде добре знімати. Ваш бюджет може бути обмежений вісьмома тисячами гривень, і цього буде достатньо. Модель, яку ви отримаєте за ці гроші, запропонує хороший дисплей, среднебюджетне залізо, яке все одно досить потужне, а також модуль камери, який буде показувати хороші результати. Ми підібрали для вас п’ятірку кращих моделей, які коштують під 8 тисяч гривень.

Galaxy A51

Однією з кращих моделей компанії Samsung можна назвати смартфон Galaxy A51, випущений на початку поточного року. Даний среднебюджетной смартфон оснащений Super AMOLED дисплеєм діагоналлю 6.5 дюймів з роздільною здатністю FullHD + з поправкою на співвідношення сторін, і даний дисплей можна назвати одним з кращих в даному ціновому сегменту. Варто відзначити також те, що чіпсет тут середньої продуктивності, тому дане рішення не буде показувати себе кращим чином в іграх. Samsung Galaxy A51 оснащений основною камерою, де головний модуль на 48 МП, і її цілком достатньо для соцмереж, але не для професійної фотографії. Модель можна купити за 7499 гривень у версії з 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ внутрішньої пам’яті.

Realme 6 Pro

Кращим в даному ціновому сегменту в плані співвідношення ціни до характеристик є Realme 6 Pro. Даний смартфон оснащений IPS-дисплеєм з роздільною здатністю FullHD +, субфлагманскім чіпсетом Qualcomm Snapdragon 720G, основною камерою, де головний модуль на 64 МП. Головною перевагою дисплея є його частота оновлення, яка, незважаючи на цінник, становить 90 Гц. Варто відзначити також 8 ГБ оперативної пам’яті, що також дуже цікаво, з огляду на цінник. Смартфон в єдиній версії з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ внутрішньої пам’яті коштує 7999 гривень.

Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite є молодшою ​​моделлю в флагманської лінійки камерофонів компанії Huawei, і підійде в першу чергу тим людям, яким при виборі смартфона важливі два параметри: дизайн та якість зйомки. Смартфон підійде не всім через відсутність сервісів компанії Google, але якщо вони вам не потрібні або ви готові трохи повозитися з їх установкою, даний апарат цілком може вам підійти. Ціна за версію з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ внутрішньої пам’яті становить 7499 гривень.

 

Redmi Note 9 Pro


Дуже цікавим варіантом для багатьох користувачів продукції Xiaomi може стати не так давно вийшов Redmi Note 9 Pro. Даний смартфон багато в чому схожий на Realme 6 Pro, але у нього є як переваги, так і недоліки в порівнянні з вищезгаданої моделлю. Наприклад, немає частоти дисплея в 90 Гц, але зате є відмінна автономність завдяки дійсно значному акумулятора об’ємом 5000 мАч. За Redmi Note 9 Pro в версії з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ внутрішньої пам’яті доведеться заплатити 7799 гривень.

Blackview BV9600

У разі ж, якщо для вас найголовнішим параметром є автономність і стійкість смартфона до зовнішнього впливу, варто звернути увагу на Blackview BV9600. Даний смартфон цікавий в першу чергу не своїм 6.2-дюймовим дисплеєм, що не чіпсетом MediaTek Helio P60 і 6 ГБ оперативної пам’яті, а своїм акумулятором, обсяг якого становить 10000 мАг, а також наявністю захисту за стандартом IP68, що дійсно рідко зустрічається в даному ціновому сегменті . На даний смартфон зараз діє знижка, в рамках якої його версію з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ внутрішньої пам’яті можна купити за 7999 гривень, тоді як звичайна ціна становить 9999 гривень.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.