Несподівано: Київстар різко підвищив тарифи на інтернет

«Київстар» оновив тарифи на поставлений абонентам інтернет. Найдешевша пропозиція – 150 грн, найдорожче – удвічі дорожче.

Всього користувачам запропоновані чотири тарифних плани. Їх назви в порядку збільшення ціни і кількості доступних опцій – «Щедрий», «Базовий», «Вигідний» і «Ігровий». Обіцяна швидкість з’єднання у всіх пакетах однакова – до 100 Мбіт / сек.

Основні відмінності в запропонованих тарифних планах:

  • обсяг мобільного інтернету (12 000 Мб в «Базовому» тариф і белімітний – у всіх інших);
  • кількість безкоштовних хвилин для дзвінків за межі України і на сторонні номера (120 в «Базовому» тариф, 180 – в «вигідно» і 300 в двох інших);
  • наявність додаткових сервісів і можливостей (0 – у «Щедро» тариф, 3 – в «Базовому» і «вигідно», 2 – в «Ігровому).

Короткий опис включених в ціну опцій:

  • «Базовий» – безлімітний доступ до більш ніж 40 інтернет-сервісів, більш ніж 80 телеканалам і представницької відеобібліотекі.
  • «Вигідний» – СІМ-карта для планшета в подарунок + безлімітний доступ до більш ніж 130 телеканалам і відеобібліотекі з IVI.
  • «Ігровий» – СІМ-карта для планшета в подарунок + бонуси від Wargaming.

Вартість користування перерахованими благами в гривнях – ₴ 150 (тариф «Щедрий»), ₴ 200 ( «Базовий»), ₴ 250 ( «Вигідний») і ₴ 300 ( «Ігровий»).

З інформації на сайті провайдера слід, що зазначені розцінки є акційними. У звичайний час доступ до кожного з перерахованих пакетів обходиться на 50 грн дорожче.

 

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.