Абоненти “Vodafone” здивувалися новим нововведенням

Всі великі мобільні компанії ведуть боротьбу за своїх абонентів. Вони пропонують абонентам найвигідніші послуги і тим самим залучають нових користувачів. Однією з найбільших мобільних компаній в нашій країні є «Vodafone». Оператори усіма силами намагаються привернути до себе якомога більше користувачів і розширити коло людей. У зв’язку з цим компанія пропонує найвигідніші послуги і тарифи.

Заради більшого кількість користувачів, які в свою чергу будуть приносити чималий дохід компанії, і для утримання старих клієнтів «Vodafone» впроваджує різноманітні нововведення.

І ось в черговий раз мобільна компанія прийняла рішення запустити нову послугу у вигляді безлімітного доступ до всіх популярних відеоресурсом. Кожен користувач, який підключить новостворену послугу, зможе забути про підрахунок інтернет-трафіку, що витрачається на перегляд фільмів на YouTubе, Netflix, Megogo і інших сервісах.

Про подібній послузі можна було лише мріяти, адже ніхто не пропонував нічого подібного. Разом з тим привертає і вартість послуги. Щомісячна плата становить всього лише п’ятдесят гривень.

Нова послуга має назву Video PASS. Її можуть підключити клієнти, які користуються тарифами Vodafone SuperNet, Family, RED Extra, RED, UNLIM 3G, Vodafone 4G Smart, RED 2015 і тарифами Vodafone Device M / L, Vodafone Light + і Vodafone ZAHID.

Варто відзначити, що ті, у кого підключений тариф Joice дана функція вже включена і не вимагає додаткового підключення

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.