Корисні можливості програми Monobank, про які не всі знають

Розробники Monobank-а донесли до відома користувачів корисні опції мобільного додатка. У цьому огляді будемо говорити про найважливіші з таких можливостей.

Shake to pay
Суть даної функції – пошук знаходяться поблизу пристроїв з встановленими «монобанк». Для того, щоб скористатися цією можливістю, досить кілька раз труснути телефоном з відкритим додатком. Якщо партнер по транзакції зробить те ж саме, додатки автоматично встановлять контакт один з одним і активують опцію Р2Р-перекладу.

Опція Shake to pay ідеальна для моментального закидання грошей на рахунок відсутнього в ваших контактах людини, без необхідності введення номерів карт відправника і одержувача коштів.

Спільна оплата рахунку
Ця функція корисна особам, які бажають розрахуватися за загальним рахунком. Для початку один з учасників платіжної транзакції оплачує спільний рахунок. Далі в додатку Monobank потрібно відшукати дату проведення операції, клікнути на неї, вибрати у випадаючому меню опцію «Спільної оплати», вказати витрачену суму і кількість людей, між якими вона буде розділена. Після цього залишиться лише запропонувати учасникам транзакції оплатити свої частки через форму контактів або згадану вище функцію Shake to pay.

Нагадування
Назва опції говорить сама за себе. Для отримання оповіщення про необхідність проведення одноразової або регулярної операції буде потрібно відшукати опцію «Нагадування» в підміню «Ще» і вибрати один з двох доступних видів “Напоміналка» (поповнення мобільного або переказ коштів комусь на карту).

Інкогніто
Однойменний режим – справжня знахідка для осіб, які бажають зберегти таємно вміст своїх рахунків від знаходяться поблизу громадян. Включити обговорювану опцію можна шляхом її вибору у вкладці «Ще» або в випадаючому в результаті тривалого натискання іконки програми меню.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.