Xiaomi Redmi Note 10 здивував продуктивністю, залишивши флагмани позаду

Розроблений швейцарськими фахівцями бенчмарк AI Benchmark представив оновлений рейтинг смартфонів. Лідером визнаний vivo iQOO Z1. «Срібне» і «бронзове» місця імпровізованого п’єдесталу дісталися  «Редмін» і «Хуавея» – смартфонам Note 10 і P40 Pro + відповідно.

Відзначимо, що у весняній версії рейтингу місця в ТОП-10 ділили, переважно, смартфони брендів Honor і Huawei. Поява на двох верхніх місцях девайсів з процесорами Mediatek Dimensity виявилося сюрпризом як для експертів, так і для пересічних користувачів.

Замикають «топову» п’ятірку «хонор 30 Pro +» і «Хуавей P40». У верхній десятці також знайшлося місце іншим дітищ зазначених брендів і пристроїв виробництва Realme і Xiaomi. Цікаво спостерігати, що очікуваний багатьма Redmi Note 10 обійшов у списку навіть Huawei P40 Pro +.

Примітно, що гаджети з процесорами Snapdragon не вперше вилітають з першого рядка рейтингів. В останній раз такі випадки фіксувалися в червні і серпні минулого року. Тоді переможцями визнавалися Kirin 810 і Unisoc Tiger T710 відповідно.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.