Sony обрушить в два рази ціну PlayStation 4 в усьому світі

Чим більш вигідні умови покупки будь-яких товарів покупцям може запропонувати будь-яка компанія, тим більше у неї шансів домогтися того, що максимально широке коло людей захоче здійснювати покупку тих найменувань, реалізацією яких вона займається. З моменту появи в продажу такої ігрової приставки, як Sony PlayStation 4, пройшло вже практично сім років. За такий термін вона, звичайно, вкрай сильно застаріла по частині технічного оснащення і можливостей, але при цьому, навіть не дивлячись на все це, компанія-виробник продовжує продавати її по вкрай високою ціною. Обходиться дане електронний пристрій в приблизно таку ж суму грошей, як і на старті продажів ще в кінці 2013 року.

За дану консоль в середньому по всьому світу просять $ 400, тому бажаючим стати її власниками доводиться розлучатися з великою грошовою сумою, щоб роздобути доступ до цього електронного пристрою. Ні в чому такому, звичайно, і близько немає нічого хорошого. Проте, оскільки все більш широке коло людей розуміє, що дана консоль навіть і близько не коштує тих грошей, які за неї просять, її продажі скорочуються з кожним днем. Оскільки Sony повинна підтримувати цю ігрову приставку в актуальному стані щонайменше до середини 2021 року, вже незабаром компанії-виробнику PS4 не залишиться нічого іншого, крім як обрушити вартість цього електронного пристрою в два рази, запропонувавши всім охочим здійснити його покупку всього-на-всього за $ 200, тобто за вдвічі нижчою ціною.

Про те, що це вже зовсім скоро ось-ось станеться, повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, який раніше вже неодноразово повідомляв достовірні відомості про те, на які кроки піде японська корпорація. Він стверджує, що навіть не дивлячись на двократне зниження вартості, Sony як і раніше буде заробляти великі гроші на кожному примірнику своєї консолі, адже за багато років перебування в продажу її собівартість дуже сильно скоротилася, ставши набагато менше. Чи варто говорити, що при ціннику на рівні $ 200, в світі знайдеться безліч людей, які зважаться на те, щоб стати власниками даної ігрової консолі, зробивши її покупку на таких вигідних і привабливих умовах.

Якщо консоль впаде в ціні, дешевше для PlayStation 4 також повинні будуть стати відеоігри, а разом з тим, крім того, різного роду аксесуари, всі з яких за рахунок цього стане можливим придбати на набагато більш вигідних і привабливих умовах. Сама компанія Sony поки що не робила ніяких заяв про плани зробити свою фірмову консоль дешевше, тим більше в два рази. Втім, з огляду на прийдешній запуск в продаж ігрової приставки нового покоління, доступна в даний час у продажу модель гарантовано так чи інакше повинна буде стати дешевше, але наскільки сильно вона впаде в ціні поки що невідомо, так як абсолютно ніяких відомостей на цей самий рахунок зараз немає , по крайней мере від офіційного повністю надійного джерела.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.