Навушники Xiaomi отримали унікальну функцію

Компанія Huami, що випускає пристрої під брендом Amazfit, вирішила вийти на новий ринок. Презентовано перша модель TWS-навушників Amazfit Powerbuds, яка, серед іншого, має дуже цікаву фішку – повноцінний пульсометр. Це стало можливим завдяки вимірюванню пульсу в вушних судинах.

У комплекті з навушниками поставляються магнітні завушини, завдяки яким вони повинні добре тримаються у вухах. Через це компанія позиціонує дану модель, як спортивну. Варто відзначити також наявність системи активного шумозаглушення, що стало можливим завдяки використанню двох мікрофонів. Для управління навушниками під час використання передбачена жестовая сенсорна система. У навушників є захист за стандартом IP55.

 

Ще одним дуже важливим перевагою сама компанія називає час автономної роботи, яке становить вісім годин відтворення мультимедійного контенту без зупинки для того, щоб зарядити навушники, але ось разом з підзарядкою, яку надає зарядний кейс, користувач може рассчитивать приблизно на 24 години. Варто відзначити також дуже цікаву систему світлодіодної індикації навушників і дизайн, який нагадує Redmi AirDots, але при цьому відрізняється через використання вищезгаданої системи підсвічування, а також використання спеціальних кріплень, які забезпечує надійну посадку в вусі.

Навушники будуть доступні до придбання на майданчику Amazon вже 6 числа наступного місяця, тобто приблизно за два тижні, але ціну компанія поки не оголосила, як і те, в яких країнах їх можна буде придбати.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.