Xiaomi Mi Band 5 рухнув в ціні до рекодного мінімума в Україні

У другій половині червня, тобто близько одного місяця назад, в продаж на території Китаю надійшов такий довгоочікуваний спортивний браслет, як Xiaomi Mi Band 5. Він отримав цілу масу різних особливостей. Через приблизно два тижні після появи у продажу на китайському ринку, цей наручний гаджет почав поступово з’являтися на прилавках торгових точок в Україні, але за дуже високою ціною, так як продавали його приблизно за 1400 гривень, тобто значно дорожче, ніж в офіційних магазинах Xiaomi Mi Store на території Піднебесної. На щастя, ситуація досить швидко змінилася в кращу сторону, завдяки чому вже зараз купити його можна на набагато більш вигідних умовах.

Видання china-review провело дослідження ринку і з’ясувало, що фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 переконливо подешевшав в Україні, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Так, вже зараз деякі магазини в наше країні пропонують купити його менш ніж за 1200 гривень, в той час як переважна більшість встановило цінник на позначці в 1299 гривень, що на 100 гривень дешевше ніж на старті продажів.

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 є одним з найбільш просунутим серед усіх існуючих на ринку. Цей трекер має безліч датчиків і сенсорів для відстеження фізичної активності, кольоровий сенсорний 1,1-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 296 на 124 пікселів, модуль Bluetooth 5.0 LE з радіусом роботи до 50 метрів для підключення до смартфонів, а також акумуляторну батарею ємністю 125 мАг, одного повного заряду якої вистачає на два тижні. У комплект поставки до трекера входить зарядний пристроїв з магнітним коректором, а підключається воно за допомогою спеціального штекера.

 

За допомогою цього фітнес-трекера можна стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, використовувати «розумний» будильник, дистанційно керувати затвором камери, здійснювати управління відтворенням музики на мобільному пристрої, використовувати один з одинадцяти спортивних режимів, отримувати повідомлення з телефону, відчувати вібрацію при вхідні дзвінки й використовувати безліч інших можливостей. Звичайно, з плином часу Xiaomi Mi Band 5 стане в Україні ще дешевше, але якщо дуже кортить, вже зараз його можна купити в одному з декількох десятків торгових точок, що займаються продажем товарів з доставкою з Піднебесної.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.