“Київстар” отримав під дих від Vodafone: новий тариф обрушив ринок мобільного зв’язку

Останнім часом мобільні оператори України почали радувати абонентів акціями. Цього разу несподівану пропозицію своїм абонентам зробила компанія «Vodafone». Тепер у абонентів з’явилася можливість підключити практично халявний пакет.

Мобільний оператор представив новий тариф, який отримав назву «Vodafone 4G Smart S». Однією з його особливостей є те, що підключити його можна на будь-який гаджет: неважливо мобільний телефон, планшет або інший пристрій – мобільний оператор не ставить обмеження своїм клієнтам.

Зрозуміло, що в пакет, як і каже відразу назву, входить інтернет: абоненти отримують відразу ж 5 гігабайт мобільного інтернету – 2G, 3G або 4G. В добавок є і безлімітні дзвінки в мережі «Vodafone», і 100 хвилин на дзвінки на номери інших українських операторів. До слова, ціна при всіх функціях дуже смачна – 65 гривень на місяць.

Зав цю вартість абоненти отримають наступне:

  • 5 гігабайт мобільного інтернету;
  • Безлімітні дзвінки в мережі «Vodafone»;
  • 100 хвилин на інших українських операторів;
  • 10 пакетів на добу за 5 гривень на 10 хвилин для розмов з абонентами з інших країн;
  • 50 СМС-повідомлень за 1,5 гривень в день на всіх українських операторів;
  • Ціна в 1 гривню за одне повідомлення за кордон.

Варто відзначити, що ціна тарифу дуже приваблива. Однак отримати його можуть тільки ті, кому відправили спеціальну пропозицію у вигляді СМС-повідомлення.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що під час карантину багато українців були змушені звільнитися або піти у відпустку за свій рахунок. Через пандемії коронавируса більшість громадян стали переходити на віддалену роботу. Тим часом, фахівці заявили про те, що потрібна для цього техніка росте в ціні. З’явилися подробиці ситуації.

Також повідомлялося, що трапилася хакерська атака, яка призвела до того, що в 15 відсотках усього світу відключили інтернет на чималий проміжок часу. Ситуацію прокоментували представники РНБО. Фахівці заявили, що вже попередили про можливі наслідки українських провайдерів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.