Стало відомо в якго оператора в Україні найкращий интернет: Vodafone, Київстар або lifecell

Свіже дослідження французької компанії nPerf за перше півріччя 2020 року визначив, що лідером за швидкістю мобільного інтернету в Україні стала компанія Vodafone Україна. Дослідження засноване на даних з призначених для користувача пристроїв при замірах швидкості в додатку nPerf. Оцінка включає результати тестів швидкості завантаження і вивантаження, затримки, веб-серфінгу і переглядів потокового відео.

За даними дослідження, протягом перших шести місяців 2020 року користувачі nPerf провели 37 779 тестів за допомогою мобільного додатку nPerf (iOS, Android). Тестування проводилося в мережах 2G / 3G / 4G. В результаті Vodafone показав найвищу швидкість серед мобільних мереж в Україні. Середня швидкість завантаження – 19 Мбіт / с, а швидкість – близько 9 Мбіт / с, затримка – менше 50 мс. Vodafone також продемонстрував кращі результати перегляду веб-сторінок.

У компанії Vodafone Україна відзначили, що таких результатів вдалося домогтися за рахунок модернізації мереж, яку оператор активно проводить для нарощування ємності мережі 4G в ряді областей України (вона охопила понад 10 тисяч секторів базових станцій на 4 тисячах майданчиків.). Так, в столиці Vodafone успішно провів тестування і запустив на мережі 4G обладнання нової лінійки AirScale – обладнання наступного покоління від Nokia, готове до роботи з 5G. При цьому вдалося досягти рекордної швидкості передачі даних – 525 Мбіт / сек.

 

Детальніше ознайомитися з результатами дослідження можна за посиланням.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.