Xiaomi відклала випуск MIUI 12 для деяких смартфонів

З’явилася інформація про те, що китайської компанії Xiaomi довелося перенести випуск MIUI 12 Stable для деяких моделей.

Серед них є п’ять моделей Xiaomi (Mi 10, його Pro-версія, Mi Mix 2S / 3 і Mi CC9e), а також три смартфона її суббренда, компанії Redmi (Note 8, його Т-версія і Note 7).

Компанія поки не буде оновлювати свої флагмани з лінійки Mi 10, оскільки збирається випустити оновлення, що привносить оболонку MIUI 12 для цих моделей вже на основі новітньої Android 11. Нагадаю, що Xiaomi Mi 10 вже є частиною публічної програми бета-тестування Android 11, а вже незабаром до неї повинна приєднатися і Pro-модель Xiaomi Mi 10.

Redmi Note 7 ж поки не оновлюють через проблеми, що виникли у команди розробників під час спроби додати технологію One-The-Go.

При цьому випуск MIUI 12 для всіх інших моделей з перерахованих вище зроблений через те, що ПЗ працювало нестабільно. Простіше кажучи, компанії потрібно доопрацювати прошивку, і тоді користувачі зможуть насолодитися нею в адекватному вигляді, без багів і інших проблем. Якщо раніше була інформація про те, що до осені користувачі даних моделей отримають прошивку, то зараз в цьому є деякі сумніви.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.