Xiaomi готує доступний флагман за 300 доларів

Думаю, багато хто пам’ятає ті часи, коли компанія Xiaomi тільки набирала популярність і випускала флагманські смартфони з цінником на рівні приблизно 300 доларів (дві тисячі юанів). У минулому році компанія випустила Xiaomi Mi 9 по ціні, яка перевищила 400 доларів (три тисячі юанів), а зараз вона і зовсім зайшла за 600 доларів (понад чотири тисячі юанів). Згідно із заявою Xiaomi, її флагманські пристрої дорожчають через появу в них найсучасніших технологій, через що вони вже не можуть бути настільки дешевими. В останні роки Xiaomi вирішила передати естафету випуску дешевих флагманів своєму суббренд Redmi.

На просторах соцмережі Weibo (китайський аналог Twitter) з’явилася інформація про майбутнє флагмані Xiaomi, який повинен здивувати своїм цінником, при цьому запропонувавши відмінні характеристики. Згідно з наявною інформацією, ціна складе ті самі дві тисячі юанів, тобто смартфон буде коштувати на міжнародному ринку приблизно 300 доларів, з чого можна зробити висновок, що Xiaomi повертається до своїх витоків.

 

Новий флагман Xiaomi повинен отримати також дисплей з роздільною здатністю QuadHD +, а його частота оновлення буде найсучаснішою і складе 120 Гц. Смартфон буде працювати на флагманському чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865. За автономність новинки буде відповідати акумулятор об’ємом 5000 мАч, очікується також підтримка 100W швидкої зарядки через USB-C і швидкої бездротової зарядки потужністю 40W. Пристрій повинен працювати на MIUI 12 вже під час виходу, який, судячи з наявної на даний момент інформації, намічений на наступний місяць.

 

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.