Kyivstar почав пропонувати вдвічі більше послуг при колишній ціні

Kyivstar, що є найбільшим мобільним оператором в Україні, запропонував своїм абонентам в рамках акції отримувати в два рази більше мобільного трафіку, хвилин на дзвінки та SMS в залежності від того, що входить в їх тариф. Дана акційна пропозиція буде діяти до кінця літа поточного року.

Дана пропозиція доступно всім тим абонентам, які підключені до оператора по передплатної формі надання послуг, використовують тарифні плани “Все разом”, або підключені за контрактною формою обслуговування. Для того, щоб скористатися даною акційною пропозицією, потрібно скористатися USSD-командою * 222 #, використовувати голосове меню, доступне при дзвінку на номер 222, або ж відправити запит через мобільний додаток “My Kyivstar”.

До кінця дня абонент повинен отримати додатковий обсяг послуг повністю безкоштовно, його обсяг залежить від того, що включено в початковий тариф. Наприклад, користувачам, які використовують тарифний план “Спілкування без кордонів”, в рамках даної акційної пропозиції нарахують 3 ГБ мобільного інтернету і тридцять хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів та в інші країни.

Абонентів, які використовують послуги з передплатної формі, додатковий пакет послуг можна буде використовувати до того, як настане наступна дата оплати за тарифним планом, а контрактним абонентам та клієнтам, які користуються тарифні плани “Все разом” – до того, як закінчиться календарний місяць, після чого і ті, і інші зможуть знову скористатися даними акційною пропозицією.

Варто зазначити, що даним акційною пропозицією не можуть скористатися абоненти тарифних планів зі спеціальними умовами та бізнес-тарифів (повний список є на офіційному сайті оператора Kyivstar).

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.