Київстар анонсував безплатне користування Spotify для своїх користувачів

З сьогоднішнього дня популярний музичний сервіс Spotify офіційно доступний в Україні. І оператор мобільного зв’язку Київстар поспішив повідомити, що його абоненти можуть слухати музику в додатку онлайн безлімітно, тобто без списання мегабайтів мобільного інтернету.

Безлім діє для абонентів більшості тарифних планів, зокрема в тарифах «Спілкування без кордонів», «Розваги без кордонів», «Відео без кордонів». Крім Spotify без списання мегабайтів можна користуватися і іншими популярними музичними сервісами: Apple Music, Google Play Music, YouTube Music і ін., А також відео-стрімінга, онлайн-іграми, соціальними мережами, мессенджерами і іншим.

«Spotify крутий музичний сервіс, у якого будуть багато клієнтів в Україні. І ми вже подбали про те, щоб вони могли слухати музику онлайн скільки завгодно. Адже з мобільним інтернетом Київстар мегабайти у них не будуть списуватися. Це важлива частина нашого сервісу, яка стосується і всіх інших популярних додатків, на зразок YouTube або Instagram »- прокоментував новину Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.

Серед переваг музичного додатка Spotify найчастіше називають понад 50 млн пісень, які можна слухати безкоштовно; персоніфіковані рекомендації; мільйони плейлистів будь-якого жанру і тематики, які можуть створювати всі користувачі програми; можливість користуватися додатком на різних пристроях: смартфонах, планшетах, комп’ютерах, Smart-TV і ін.

Відзначимо, що Spotify можна користуватися безкоштовно (з рекламою і обмеженнями) або по підписці Spotify Premium в рамках чотирьох пакетів: Spotify Premium ($ 4,99), Spotify Premium Duo ($ 6,49), Spotify Premium Family ($ 7,99) або Spotify Premium Student ($ 2,49)

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.