Sony в два рази обрушила ціну PlayStation 4 по всьому світу

Все більше і більше людей бачать сенс в тому, щоб проводити свій вільний час за грою у відеоігри. У цього, звичайно, є певні причини. Справа в тому, що з плином часу комп’ютерні ігри стають все більш привабливими з візуальної точки зору, що, в свою чергу, вкрай позитивно позначається на їх привабливості. Грати можна на самих різних електронних пристроях, оснащених відповідним технічним оснащенням, але найкраще для цих цілей підходять консолі. Найпопулярнішою моделлю на ринку є Sony PlayStation 4, яка з моменту початку продажів в 2013 році була продана тиражем в більш ніж 110 млн примірників, що, в свою чергу, робить її однією з найбільш популярних ігрових приставок в історії людства.

Даний виробник електроніки намагається робити все можливе заради того, щоб якомога більше людей використовували його фірмову електроніку, але при цьому і втрачати свої власні доходи він не хоче. Саме тому, нехай з моменту початку продажів PS4 вже і пройшло практично сім років, але вона як і раніше коштує близько $ 400, тобто вкрай багато. При цьому, за такий значний термін технічне оснащення даної консолі вкрай сильно застаріло, в повній мірі втративши свою колишню привабливість. За сучасними мірками вона є достатньою слабкою, але навіть не дивлячись на це багато людей хочуть її купити, нехай лише деякі і готові це зробити через високу вартість.

Хтось все ще не купив собі PS4, знаходячи її покупку занадто дорогої, а хтось вже давно відмовився від такої ідеї з різних інших причин. Проте, вже незабаром здійснити покупку Sony PlayStation 4 стане можливим за в два рази нижчою ціною, ніж в даний час, а повідомив про це відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер. За його словами, інтерес покупців до даної консолі на виході майбутнього появи в продажу нової моделі стрімко падає, тобто, простіше кажучи, все менше і менше людей бачать сенс в тому, щоб віддавати свої гроші за дану консоль. Так як вже незабаром в продаж надійде нова модель наступного покоління, доступну зараз на полицях магазинів планується зробити відчутно дешевше, запропонувавши всім бажаючим стати її власниками за $ 200.

Чи варто говорити, що при ціннику на такому рівні в середньому по всьому світу, які бажають купити PS4 знайдеться вкрай багато, і багато людей абсолютно точно гарантовано захочуть виконати свою мрію. Зараз, в даний час, для даної консолі є понад 2500 ігор, причому серед таких є багато ексклюзивних проектів, пройти які можливо виключно на цій ігровій приставці і абсолютно ніяк інакше. Японська корпорація Sony сама поки що ще не робила ніяких заяв на цей самий рахунок, однак у недалекому майбутньому це може змінитися, тому що, за словами інсайдера, консоль PlayStation 4 повинна впасти в ціні в найближчі кілька місяців, коли кожен бажаючий і та зможе її купити за дуже низькою ціною.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.