Дива не сталося, Xiaomi представила глобальну версію браслета Mi Smart Band 5 без головної функції і вдвічі дорожче китайської

Xiaomi сьогодні представила глобальну версію браслета Mi Band 5, вийшов в Китаї минулого місяця. Як і очікувалося, міжнародна версія отримала приставку Smart і називається Mi Smart Band 5, а ось модуля NFC і підтримки безконтактних платежів вона, на жаль, але теж очікувано, не отримала. Однак раніше також були чутки про версії Pro, яка нібито повинна підтримувати NFC і безконтактні платежів, але поки переконливих свідчень її існування не було.

Ще одне розчарування – ціна. Рекомендована ціна європейського Xiaomi Mi Smart Band 5, який технічно є точною копією китайського Mi Band 5, – € 40. Це майже вдвічі дорожче китайської версії ($ 27). Правда, перший час глобальний варіант для Старого Світу буде пропонуватися зі знижкою в € 5. В Україні Xiaomi Mi Smart Band 5 почне офіційно продаватися з 23 липня по ціні 1 299. Тобто, ще дорожче, ніж в Європі без знижки.

Новий Xiaomi Mi Smart Band 5 виділяється більшим екраном AMOLED діагоналлю 1,1 дюйма (126х294 пікселів, максимальна яскравість – 450 ніт, скло з 2,5D-ефекту), для якого є більше сотні анімованих циферблатів з персонажами популярних мультфільмів і аніме. Браслет підтримує 11 видів спортивної активності: біг на вулиці, ходьба, їзда на велосипеді, біг в приміщенні, басейн, фізичні вправи, велоспорт в приміщенні, еліптичний тренажер, скакалка, йога, гребний тренажер. Також підтримується автоматичне визначення ходьби і бігу, повідомлення про швидкість, кожному подолану кілометрі, високою частотою серцевих скорочень і т.д. Новинка комплектується магнітної зарядкою, яка дозволяє заряджати Xiaomi Mi Band 5, не дістаючи електронну частину з самого браслета. Час роботи без підзарядки становить 14 днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.