Tesla Model Y відчутно впала в ціні

Зараз Tesla Model Y є наймолодшим електрокаром Tesla, якщо розглядати їх за часом, яке вони присутні на ринку. Це кросовер, який компанія пропонує в двох версіях – Long Range, який характеризується збільшеним запасом ходу, і Performance, який відрізняється поліпшеними динамічними характеристики. Тепер стандартну Tesla Model Y пропонують за дешевшою ціною – розмір знижки становить 3 тисячі доларів.

Варто врахувати, що електрокар почав продаватися буквально три місяці тому, а компанія вже знизила його ціну. За базову повнопривідну версію, оснащену двома електромоторами, доведеться віддати не 53 тисячі доларів, а 50 тисяч. Тепер ціна даного кросовера і Tesla Model 3 відрізняється лише на 3 тисячі доларів.

Tesla Model Y відчутно впала в ціні

Варто також відзначити, що для Tesla Model Y Performance компанія раніше пропонувала додатковий пакет Performance Package, який значно поліпшував даний автомобіль по безлічі аспектів. Тепер користувач отримує все це в базі при покупці Model Y Performance за ціною 60 тисяч доларів.

Нагадаємо, що Tesla Model 3 впала в ціні ще в кінці позаминулого місяця, ставши дешевше на 2 тисячі доларів. Tesla іноді коригує цінники своїх автомобілів для того, щоб скористатися державними субсидіями, але в цьому випадку це скоріше ініціатива самої Tesla, щоб наростити обсяги продажів. Метою компанії є балансування між прибутковістю та залучення великої кількості покупців.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.