Гугл заборонить рекламу GPS трекерів, камер, диктофонів і всього що призначене для шпигунства

Компанія Google (Гугл) заборонить рекламу шпигунських технологій і буде попереджувати всіх хто захоче такі собі купити. Йдеться про заборону оголошень з приводу товарів і послуг, призначених для спостереження або спостереження за іншою людиною.

Відповідні правила сприяння непристойна поведінка в Google Ads оновлять в серпні, повідомляє прес-служба компанії.

Ми додамо обмеження по рекламі шпигунських програм і технологій для спостереження, а саме заборонимо рекламувати товари і послуги, призначені для спостереження або спостереження за іншою людиною або його діяльністю (без дозволу такої особи). Ці правила будуть застосовуватися в усіх країнах світу, – йдеться в повідомленні Google.

З 11 серпня 2020 року Google почне стежити за дотриманням нових правил реклами. Зокрема, буде заборонена реклама таких шпигунських програм і технологій для стеження:

шпигунське / зловмисне програмне забезпечення, за допомогою якого можна прослуховувати телефонні дзвінки, переглядати SMS-повідомлення або історію відвіданих сторінок;
GPS-трекери, призначені для спостереження або спостереження за людиною без її згоди;
реклама обладнання для спостереження (наприклад, камер, диктофонів, відеореєстраторів), призначеного спеціально для шпигунства.


Це правило не поширюється на послуги приватних детективних агентств, а також на товари і послуги, за допомогою яких батьки можуть відслідковувати місцезнаходження неповнолітніх дітей.

У компанії додали, що в разі порушення правил будуть посилати попередження мінімум за сім днів до блокування облікового запису.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.