Нові iPhone 12 засмутили потенційних покупців

Акумулятори всіх різновидів iPhone 12, за винятком одного, будуть менше в порівнянні з батареями смартфонів попередньої серії. Про це на умовах анонімності повідомили відразу три незалежних один від одного китайських джерела.

Всі акумулятори для «дванадцаток» вже пройшли необхідні сертифікаційні процедури на території Піднебесної.

Ємність найменшою з батарей з модельним номером А2472 для базової версії iPhone 12 з екраном на 5,4 “складе всього 2227 мА * ч (-883 мА * ч в порівнянні з базовою версією iPhone 11).

«Дванадцятка» у версіях МАХ і Pro з дисплеями на 6,1 “отримають одинакові батареї на 2775 мА * ч з номером A2431. Ємність призначеного для цих різновидів акумулятора на 415 мА * ч менше щодо встановленого на 11 Pro аналога.

Найпрестижніша версія iPhone 12 Pro МАХ з екраном на 6,7 “отримає L-образну батарею A2466 ємністю 3687 мА * год (+187 мА * ч щодо акумулятора 11 Pro Max).

Таким чином, лише одна з чотирьох різновидів айфонів дванадцятої серії отримає більш ємну, в порівнянні з «одинадцятим» аналогами, батарею.

Чи відповідає що потрапила в Мережу інформація фактичному стану справ, стане відомо вже у вересні (саме на цей місяць «яблучники» запланували прем’єрний показ всіх різновидів iPhone 12). Церемонія презентації через безперервної коронавирусной істерії пройде в онлайн-форматі.

 

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.