Популярний серед українців Redmi Note 8T став істотно доступніший

Випущений в минулому році бюджетний смартфон Redmi Note 8T, який до сих пір дуже добре продається, став ще дешевшим. Якщо на старті продажів він коштував 5499 гривень, то тепер ціна впала аж до 3780 гривень, і тепер він, як і в минулому році, поза конкуренцією за свою ціну.

Пристрій одержав великий IPS-дисплей діагоналлю 6.3 дюйма з роздільною здатністю FullHD +, що цілком достатньо, враховуючи його ціну. Якби тут використовувався OLED-дисплей, ціна була б відчутно вище. При цьому варто відзначити досить великий показник PPI, який становить 409. Дисплей займає більше 80 відсотків передній панелі смартфона, але рамки все одно досить великі, що, в принципі, очікувано, враховуючи ціну пристрою. Смартфон досить добре відображає кольору, кути огляду непогані, але немає датчика освітленості, через що смартфон не може автоматично регулювати яскравість. Варто відзначити, що сенсорний шар також непоганий, ніяких проблем зі зчитуванням торкань у нього немає.

Redmi Note 8T має среднебюджетной чіпсет Qualcomm Snapdragon 665, який створений за одіннадцатінанометровому техпроцесу і включає в себе вісім ядер Kryo 260 і відеоадаптер Adreno 610. В парі з чіпсетом може працювати 3 або 4 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішньої пам’яті може бути 32 ГБ для 3 ГБ оперативної пам’яті або 64/128 ГБ для 4 ГБ оперативної пам’яті. При цьому внутрішню пам’ять можна розширити за допомогою карти пам’яті формату microSD. Варто відзначити, що паралельно з нею можна встановити дві SIM-карти.

При цьому варто відзначити, що незважаючи на низьку ціну, смартфон отримав основну квадрокамеру. Тут встановлено головний сенсор Samsung на 48 МП з апертурою f / 1.8, ширококутний сенсор на 8 МП з апертурою f / 2.2, кут огляду якого становить 119 градусів, макро модуль на 2 МП і датчик глибини також на 2 МП.

За автономність пристрою відповідає досить непоганий акумулятор, ємність якого становить 4000 мАг. Є підтримка швидкої зарядки, потужність якої становить 18W. Завдяки цьому смартфон може працювати 2 дні в середньому режимі використання.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.