В Україні скоро стартують продажі смартфона Huawei P smart S з OLED дисплеєм і ціною 5800 грн

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні повідомило про швидкий старт продажів нового смартфона Huawei P smart S. Дана модель оснащена 6,3-дюймовим дисплеєм OLED Dewdrop з роздільною здатністю Full HD + (2400 × 1080 пікселів, щільність розміщення пікселів 417 ppi). Співвідношення сторін дисплея становить 20: 9. Екран займає 90,17% поверхні лицьовій панелі. Сканер відбитків пальців розташований під дисплеєм. Фронтальна камера розмістилася в каплеподібним вирізі в верхній частині екрану. Підтримується функція Always-On Display.

 

Новинка несе на борту 8-ядерний процесор Kirin 710F з GPU ARM Mali-G51 MP4, виготовлений за нормами 12-нанометрового технологічного процесу. Чіпсет доповнений оперативною пам’яттю об’ємом 4 ГБ і вбудованої флеш-пам’яттю ємністю 128 ГБ. Є слот для установки карти пам’яті власного формату NM. Технологія GPU Turbo покликана підвищити продуктивність і забезпечити плавний ігровий процес. Ємність комплектного акумулятора складає 4000 мАг. Підтримується зарядка потужністю 10 Вт. Підтримується зв’язок NFC. Смартфон Huawei P smart S працює під управлінням програмної платформи EMUI 10.1. У пристрої встановлено фірмовий магазин додатків Huawei AppGallery.

Huawei P smart S оснащений системою з трьох камер на задній панелі. 48-мегапіксельна основна камера на базі 1/2-дюймового сенсора доповнена 8-мегапіксельним надширококутним модулем з кутом огляду 120 градусів і 2-мегапіксельним сенсором камера для визначення глибини сцени. Фронтальна камера виконана на базі 16-мегапіксельного сенсора. Смартфон підтримує нічний режим з витримкою до 6 секунд для знімків при слабкому освітленні. Як фронтальна, так і основна камери Huawei P smart S підтримують портретний режим, який використовує алгоритми штучного інтелекту для зйомки портретів з ефектом розмиття фону.

Смартфон Huawei P smart S виконаний в пластиковому корпусі в дизайні 3D Arc. Він доступний колірних варіантах виконання корпусу «Чорний» (Midnight Black) і «Перлинний» (Breathing Crystal). Апарат має товщину 7,7 мм і масу 163 г. Пристрій несе на борту порт USB Type-C і 3,5-міліметровий звуковий роз’єм для підключення навушників.

Смартфон Huawei P smart S з’явиться у продажу в Україні з 25 липня. Спеціальна ціна новинки, яка буде діяти з 25 липня по 2 серпня, складе 5799 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.