Оновлені дані про ціну і особливості всіх iPhone 12

EverythingApplePro випустив нове відео зі свіжою інформацією від Макса Вайнбаха (Max Weibach) і інших більш-менш перевірених джерел. Головними темами обговорення цього разу стали комплектація, габарити і ціни. А от самій сумною новиною, мабуть, можна вважати повторне підтвердження того, що ProMotion-дисплей з частотою 120 Гц доведеться почекати як мінімум до 2021 року, а найближчі iPhone запропонують стару добру 60-Гц панель.

На додаток до цього, iPhone 12 все ж позбудуться комплектного блоку зарядки, але хороша новина в тому, що кабель Lightning на USB в коробці залишиться, разом з документацією і самим смартфоном (без навушників теж). Через це коробка нібито значно схудне. Поки неясно, чи дозволить Apple користуватися сторонніми блоками для зарядки через гарантійні зобов’язання при такому розвитку подій. Скоріше за все ні.

Хороша новина в тому, що ціни на топові моделі може все-таки залишитися на рівні iPhone 11 Pro – $ 999 і $ 1099. Досягнуто це буде нібито шляхом створення двох версій в залежності від підтримки 5G. А ось наступник iPhone 11 стане дорожче – $ 850, тоді як його цінове місце займе iPhone 12 з 5,4 ” екраном (порівняння з iPhone SE (2020) дивіться нижче). Однією з головних фішок iPhone 12 Pro повинна стати камера з новітньої оптикою, через що “колодязі” стануть ще більше. Наскільки все це відповідає дійсності, поки сказати складно. Офіційна презентація повинна відбутися в жовтні.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.