«Нова пошта» поділилася важливою інформацію, про доставки посилок

За 6 місяців 2020 року компанія Нова пошта доставила понад 128 млн посилок і вантажів, що на 32% більше, ніж за аналогічний період минулого року. У компанії відзначили, що зростання обсягів пов’язаний з тим, що клієнти стали робити більш дешеві покупки, але частіше. Тенденцію вперше відзначили на початку карантину і спостерігали до травня, коли відбулося ослаблення карантину. Середня вага посилок, які відправляли клієнти, склав 3,5 кг, вантажів – 80 кг. Особливістю другого кварталу стало зростання обсягів кур’єрської доставки на 35%.

Особливою популярністю у клієнтів Нової пошта стала користуватися послуга, запущена в квітні – доставка ліків. За три місяці компанія зробила більш 82 тис. Таких відправлень, з яких 50% були доставлені в села та районні центри. Найбільше відправлень було здійснено жителям Київської, Харківської, Дніпропетровської, Донецької та Одеської областей.

У першому півріччі зріс і міжнародна доставка. «Нова пошта Глобал», яка входить в групу «Нова пошта», за цей період доставила більше 2,4 млн посилок і вантажів, що в 2 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. Зростання зумовив розвиток співробітництва з китайською Cainiao, американської iHerb, а також зростанням кількості відправлень з магазинів Китаю, Великобританії, США та Польщі через сервіс NP Shopping.

Нагадаємо, що у відділеннях «Нової пошти” тепер можна отримати міжнародні грошові перекази RIA, але поки тільки в гривні.

Джерело: Нова Пошта

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.