Xiaomi презентувала капсульну кавоварку Mijia за 1300 гривень

Компанія Xiaomi сьогодні, шостого липня, в рамках краудфандінговой платформи Youpin презентувала капсульну кавоварку під суббрендом Mijia, а краудфандінговая стадія розпочнеться восьмого липня. У даній кавомашини є функція запам’ятовування обсягу чашки, багато варіантів капсульної кави і окремі кнопки для великих і маленьких чашок.

Подробиці
Використовується імпортний електромагнітний насос 20 Bar, який гарантує приємний аромат і м’який смак завдяки роботі в комбінації з швидкою технологією нагріву і стабільною системою екстракції кави. У кавомашині є дві незалежні кнопки, які передбачені для чашок об’ємом близько 40 і 110 мілілітрів.

Передня частина капсульної машини має ширину 8.5 сантиметрів, завдяки чому даний пристрій дуже компактний. Головною його перевагою є можливість швидко зробити всі операції з приготування кави – від завантаження капсули до вилучення чашки кави.

Компанія Xiaomi пропонує велику кількість капсул, які дозволяють приготувати каву різного рівня обсмаження і подрібнення. Ціна на стадії колективного фінансування становить 49 доларів, а після неї становитиме 56 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.