Повний безліміт від Vodafone за 50 гривень на місяць

Як повідомляють експерти, значна частина мобільного трафіку у активних користувачів смартфонів з Інтернетом витрачається на перегляд відео, в тому числі на таких популярних сервісах, як YouTube. Компанія Vodafone, щоб зробити використання мобільного інтернету зручнішим, вирішила ввести можливість безлімітного перегляду відео на всіх найбільших ресурсах всього за п’ятдесят гривень на місяць. Як же підключити дану послугу?

Хто може дивитися відео без обмежень

Послуга Vodafone Video Pass доступна для підключення абонентам передоплати, які користуються такими тарифними планами, як Vodafone Family, Vodafone RED Extra, Vodafone RED, Vodafone RED 2015 року, тарифи Vodafone SuperNet Start, Vodafone Light + і Vodafone ZAHID. Також вона вже підключена і не вимагає додаткової активації в тарифних планах Vodafone SuperNet Pro, SuperNet Unlim і Joice. Що досить очевидно, не можна підключити послугу в тих тарифних планах, до яких вже входить безлімітний мобільний інтернет.  Для підключення послуги необхідно ввести * 313 * 1 # – цей код активує місячний пакет за п’ятдесят гривень, або зайти на офіційний сайт мобільного оператора.

Слід пам’ятати, що у вартість пакету послуг не включається підписка на такі сервіси, як Megogo і Нетфлікс. Ви просто отримуєте можливість перегляду контенту без додаткової тарифікації трафіку. Також частина контенту як і раніше буде тарифікуватися за звичайних умов, а саме всілякі рекламні відеоролики, подкасти та інше.

Ще більш корисною послуга Video Pass стала завдяки недавньому договором, укладеним компаніями Vodafone і Google. Тепер користувачі, які підключать дану послугу, також автоматично отримують чотири місяці безкоштовного використання YouTube Premium. Відзначимо, що для правильної тарифікації необхідно, щоб система могла впізнати трафік, що йде через відеосервіси, а отже, не варто користуватися сервісами VPN.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.