Xiaomi розробляє OLED-телевізори для консолей Sony PlayStation 5

Компанія Xiaomi зараз працює над флагманськими телевізорами Mi TV Master Series, які будуть оснащені OLED-дисплеями. Офіційна презентація пройде вже завтра, а поки компанія поділилася двома дуже цікавими тизерами.

По-перше, у телевізорів буде так званий “ігровий режим”, про що свідчить напис з першого тізера. Оскільки консолі нового покоління, згідно із заявою розробників, підтримує високу частоту оновлення, даний режим може означати підтримку 120 Гц, але, можливо, мова йде про якихось додаткових фішках, зроблених спільно з Microsoft і / або Sony.

По-друге, у телевізорах буде встановлена ​​платформа MediaTek, але про неї поки немає ніякої інформації. Можливо, мова йде про майбутню платформі компанії MediaTek, яку вона створила спільно з Xiaomi, але, по наявних на даний момент даних, ця платформа буде саме для смартфонів. За інформацією, яка є на даний момент, ця платформа буде складатися з чотирьох ядер ARM Cortex-A73. У будь-якому випадку даний SoC може виробляти контент HDR в 4K, що говорить дуже багато про його продуктивності.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.