Microsoft випустила «вбивцю» Windows 10, вона повністю безкоштовна

Як відомо, операційна система Windows 10 вийшла ще влітку 2015 року. З тих самих пір пройшло цілих п’ять років, і за такий термін вона неймовірно сильно застаріла, в повній мірі втративши свою колишню привабливість. Втім, назвати цю платформу хорошою коли-небудь було неможливо, так само як неможливо зробити це і зараз, в даний час. Справа в тому, що власники самих різних електронних пристроїв при її використанні регулярно постійно стикаються з різними труднощами, які не дозволяють просто використовувати електронний пристрій для всіх тих завдань і потреб, для яких воно так і зовсім взагалі призначене. Замість цього доводиться виправляти різні неполадки і здійснювати багато іншого, що, в свою чергу, вкрай негативно позначається на досвіді використання всієї платформи в цілому, особливо з урахуванням того, що вона є безкоштовною.

Так-так, можливо для когось це стане одкровенням, але операційна система Windows 10 ніколи не була безкоштовною, а обходиться базова найдешевша версія даної платформи в цілих $ 200. Це величезна грошова сума, і за таку будь-яке програмне забезпечення, тим більше операційна система, має бути просто ідеальним. Тим не Проте, навіть через п’ять років випуску різних оновлень для десятої «вінди», краще від цього вона не стала, тому що при її використанні власники електронних пристроїв і раніше регулярно стикаються з різними труднощами і неполадками. На щастя, вже незабаром з цієї ситуації буде вихід, тому що Microsoft, за даними інсайдерів, нарешті випустила «вбивцю» десятої «вінди», надавши до неї доступ своїм співробітникам.

Тепер вони, протягом найближчих місяців, будуть всіляко тестувати нову операційну систему для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків, моноблоків і інших гаджетів, щоб переконатися в тому, що вона працює коректно. Звичайно, в процесі її тестування виявлені неполадки будуть виправляти. Повідомляється, що новітня ОС носить назву Lite OS, а є вона набагато більш сучасною і просунутої, ніж Windows 10. Крім того, що вона буде поширюватися повністю безкоштовно, щоб краще конкурувати з macOS і Linux, так ще вона виявиться здатна запропонувати в рази посилену систему захисту, функцію миттєвого створення резервних копій і швидкого відновлення з таких, підтримку безшовних оновлень, а також, крім того, ряд інших приємних особливостей.

Уже відомо, що нова ОС підтримує всі існуючі зараз для десятої «вінди» додатка, будучи здатною без зайвих складнощів і труднощів їх запускати. Йдеться про такі, які побудовані на базі бібліотек PWA, UWP і Win32. Таким чином, у користувачів Lite OS гарантовано не виникне ніяких проблем в цьому плані, і це гарантовано позитивно позначиться на початковій популярності нової платформи. Вона, крім іншого, принесе з собою абсолютно новий призначений для користувача інтерфейс, розширені функціональні можливості, посилену систему захисту, повністю нові стандартні програми, нові алгоритми збереження енергії для пристроїв з акумулятором, а разом з тим, крім того, цілу масу інших приємних особливостей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.