Sony в два рази обрушила ціну PlayStation 4 через PS5

Компанія Sony є одним з найбільших і найвідоміших на ринку виробників ігрових консолей, а робити вона намагається все заради того, щоб якомога більше людей на постійній щоденній основі використовували її продукцію, тобто фірмові приставки. Ще в кінці 2013 року вона представила і випустила на ринок таку модель, як PlayStation 4, а є вона вкрай привабливою за сукупністю якостей, будучи здатною запропонувати масу можливостей. Проте, з тих самих пір, тобто з моменту початку її продажів, пройшло вже цілих сім років, і за такий значний термін вона звичайно ж вкрай сильно застаріла. За такий період собівартість цього електронного пристрою і всіх комплектуючих для нього зазвичай скорочується в рази, але в даному випадку нічого такого досі так і не сталося.

Ігрова приставка Sony PlayStation 4 до сих пір так і не впала в ціні, як і раніше продаючись по приблизно такої ж вартості, за якою її продавали на старті продажів, тобто приблизно за $ 400. На таких умовах ця консоль продається в середньому по всьому світу, і такий цінник все більше людей знаходять завищеними. Крім того, що ця приставка вже дуже сильно застаріла по частині технічного оснащення, будучи нездатною задовольняти запити і потреби геймерів по всьому світу, вже в кінці цього року так і зовсім в продаж надійде нова модель, яка виявиться краще в усіх відношеннях. Саме тому, щоб PS4 могла залишатися актуальною до кінця 2021 року, компанія-виробник просто зобов’язана сильно обрушити її ціну, що і трапиться.

Про те, що вже незабаром Sony в два рази обрушить ціну PlayStation 4, оголосив відомий інсайдер Майкл Пактер, За його словами, дане електронний пристрій впаде в ціні зовсім не просто так, а в першу чергу заради підвищення попиту, який зараз, під кінець життєвого циклу консолі, стрімко скорочується, стаючи все менше і менше. Ціна даної консолі є вкрай високою за сучасними мірками, а зробити її менше, як запевняє джерело, планується виключно заради того, щоб ця вже застаріла приставка могла продовжувати продавати і користувалася попитом з боку покупців після виходу такої нової моделі, як PS5, старт продажів якої намічений на кінець 2020 року, коли всі бажаючі зможуть її собі придбати.

Швидше за все, разом з PS4 дешевше також стануть різні аксесуари для даної приставки, всі з яких за рахунок цього також вдасться купити на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше, тобто за зниженою ціною. Головне розуміти і враховувати, що сама компанія Sony поки що ще не робила зовсім ніяких заяв на цей самий рахунок, тобто, простіше кажучи, далеко не факт, що PlayStation 4 насправді впаде в ціні. Якщо це трапиться і придбати її стане можливим за $ 200 або схожу грошову суму, значить всі бажаючі зможуть купити її на вкрай вигідних умовах, і багато це точно зроблять, адже для неї є понад півтори тисячі з різних категорій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.