Xiaomi випустила мініатюрний комп’ютер Ningmei за 5500 гривень

Компанія Xiaomi займається створенням і випуском не тільки смартфонів, планшетів і спортивних браслетів, як багато хто чомусь вважають через широкої популярності такого роду гаджетів, але ще і, крім того, багато чого іншого, в тому числі телевізорів, моніторів, проекторів, телеприставок , принтерів, ноутбуків і портативних акумуляторів. Сьогодні, 27 червня 2020 року, даний бренд явив світові мініатюрний комп’ютер Ningmei CR100, який є вкрай привабливим не тільки завдяки своїм компактним розмірам, але ще і за рахунок дуже низької ціни. Справа в тому, що покупка даного електронного пристрою обходиться всього-на-всього в 5500 гривень, тобто в украй скромну грошову суму, що, в свою чергу, робить його вкрай вигідним придбанням.

Лічені години назад відбувся офіційний анонс компактного і ультрапортативного комп’ютера Xiaomi Ningmei CR100, який за рахунок дуже скромних габаритів можна навіть носити разом з собою на постійній основі, так як його розміри не сильно більше сучасного смартфона. Габарити новинки складають всього-на-всього 192 × 188 × 54 мм, а важить вона всього 760 грамів, тобто дуже мало, так як вага різних моделей ноутбуків MacBook від Apple перевищує значення в 1,1 кг. Усередині такого компактного корпусу знаходиться процесор Intel Celeron J4105 з максимальною тактовою частотою 2,5 ГГц, а доповнений він графічним прискорювачем Intel UHD 600. Потужності цього ПК досить для того, щоб одночасно працювати з чотирма моніторами Full HD (1920 на 1080 пікселів) або двома Quad HD (2560 на 1440 пікселів).

В іншому, інше технічне оснащення даного комп’ютера включає в себе 8 ГБ оперативної пам’яті DDR4, твердотільний накопичувач SSD об’ємом 256 ГБ, а також вкрай ефективну систему охолодження, яка видає мало шуму, але при цьому відмінно охолоджує всі компоненти PC, розташовані всередині компактного корпусу. На лицьовій частині Xiaomi Ningmei CR100 знаходяться два порти USB 3.0 (Type-A), один USB Type-C (3.1), два 3,5 мм аудіороз’єми (один для навушників, а інший для мікрофона), а також повноцінний слот для карт пам’яті SD, що буде особливо зручно для фотографів, так як не доведеться використовувати ніяких адаптерів, перехідників або чогось подібного. Більш того, даний комп’ютер має навіть двухканальную аудіосистему, яка відтворює звук.


Звичайно, розраховувати на чудове звучання не доводиться, але для будь-яких офісних завдань, а також для перегляду відео на YouTube, такий аудіосистеми гарантовано вистачить. За включення комп’ютера відповідає кнопка на лицьовій частині, а прямо над нею знаходиться світлодіодний індикатор, який показує стан PC, тобто відображає, працює він чи ні. Офіційна рекомендована ціна новинки в Китаї становить $ 211. Продажі новинки в Китаї розпочнуться вже 30 червня 2020 року, тобто на наступному тижні. Прямо «з коробки» на міні-десктоп Ningmei CR100 від Xiaomi встановлена ​​операційна система Windows 10. Розраховувати на появу даного ПК в офіційному продажі в Україні не доводиться, тому бажаючим його дістати варто замовляти його в китайських онлайн-магазинах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.