Перші смартфони Xiaomi отримують MIUI 12 на базі Android 11

«Сяомей» готується представити громадськості «операційну» MIUI 12 працюючу під управлінням Android 11. Подія дане відбудеться в другій декаді серпня або початку вересня. Відповідні терміни озвучив глава департаменту операційних систем «Сяомей» Чжан Гоцюан (Zhang Guoquan).

Подробиці
Моделі смартфонів, на які планується встановлювати MIUI 12 з Android 11, топ-менеджер не уточнив. При цьому бажаючі випробувати нове дітище «Сяомей» можуть зробити це вже сьогодні. Доступ до оболонки з новою ОС надано власникам смартфонів Xiaomi серії Mi 10 і Redmi K30 Pro, які подали відповідні заявки на китайському форумі корпорації і отримав «добро» розробника на тестування новинки.

Батьки-засновники «Андроїд 11», між тим, не стоять на місці. Поки фахівці «Сяомей» адаптують свою MIUI 12 під першу бета-версію «одинадцятки», корпорація Google допрацювала «Андроїд 11» до більш свіжої версії Beta 1.5. За запевненнями американців, «полуторка» має поліпшену, в порівнянні з Beta 1.0, функціональністю Google Pay і позбавлена ​​ряду властивих попереднику недоліків.

MIUI 12 поки доступна виключно в КНР. Російськомовна версія «операційки» ще не створена. Дата виходу комерційного варіанту «дванадцятки» для Європи не уточнюється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.