Перший смартфон Xiaomi вже отримав функцію запису розмов

Днями стало надходити оновлення MIUI на смартфон Xiaomi Mi A2, що вийшов на мобільний ринок близько двох років тому. У новому пакеті міститься апдейт стандартної «звонилки» від Google. Після установки вам знову стане доступна корисна опція – запис розмов.


Збірка приходить під номером v11.0.11.0.QDIMIXM; вага – 24 Мб. Крім оновлення додатка Google Phone, на смартфон користувача встановиться свіжий патч безпеки системи.

Варто зауважити, що пару місяців назад функцію запису розмов повернули і на деякі смартфони Nokia. Зокрема, на моделі: 7 Plus, 7.2 і 8.1. Правда повноцінно користуватися Call Recording могли лише в індійському регіоні.

Функцію записи розмов повернули в Xiaomi Mi A2Аналогічная ситуація і з оновленням Xiaomi Mi A2, ось тільки список країн не обмежився Південною Азією. Незважаючи на те, що скріншот системної інформації на грецькій мові, поширення в інших європейських країнах поки не почалося. Радує, що «Запис розмови» поступово повертається, а це вже привід очікувати поновлення найближчим часом і у нас.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.