Нова послуга Vodafone сподобалася всім без винятку

Vodafone озвучив умови акції «YouTube без перерви». Її основні особливості – можливість перегляду будь-яких роликів з однойменного відеохостингу і прослуховування музики в згорнутому режимі. У перші чотири місяці користування зазначені блага будуть надані абонентам безкоштовно.

Подробиці
Скористатися пропозицією провайдера можна до 30.09.2020. Відлік безкоштовних місяців починається від дня активації послуги. Підключилися абонентів не буде набридати реклама на «Ютуб». Включена в пакет послуга Video PASS, крім безкоштовного доступу до великої кількості всілякого музичного контенту, забезпечує необмежений доступ до Netflix і Megogo.

За день до завершення акції абоненти отримають СМС з пропозицією продовжити користування вищезгаданими благами на платній основі.

Фахівці Vodafone рекомендують учасникам акції утриматися від використання VPN-сервісів. Дотримання цього раді дозволить уникнути некоректного відображення відео. Для перегляду і прослуховування контенту краще використовувати офіційні додатки або здійснювати перехід за прямими посиланнями.

Детальні умови акційної пропозиції та відповіді на найпоширеніші питання наведені на офіційному сайті провайдера.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.