Apple приготувала неприємний сюрприз покупцям iPhone 12

Поставка навушників AirPods 3 в комплекті з iPhone 12 проводитися не буде. Володарям «двенадцаток» доведеться докуповувати гарнітуру окремо. Відповідну інформацію до фанатів «яблучних» пристроїв доніс знайомий з планами розробників експерт Мінг-Чі Куо.

Подробиці
За словами фахівця, візуально AirPods 3 будуть схожі з «професійним» аналогом AirPods Pro. Масового виробництва «трійки» слід очікувати в першій половині наступного року.

Офіційна презентація бездротової гарнітури нового покоління, за словами Куо, може відбутися на конференції Worldwide Developers 2021.

Обсяг продажів всіх моделей AirPods за підсумками поточного року досягне 93,8 млн одиниць, вважає Куо. Рішення поставляти iPhone 12 без гарнітури призведе до збільшення в 2021 році попиту на навушники в середньому на 28,3%, резюмував експерт.

Нагадаємо, що нинішня конференція Worldwide Developers стартувала вчора і триватиме до 26 червня. Головною подією першого дня заходу стала презентація iOS 14. Спостерігати за WWDC 2020 можна на офіційному ютуб-каналі конференції.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.