Стало відомо, в яких областях прискориться інтернет Vodafone

За запевненням оператора мобільного зв’язку Vodafone, розгортка мереж 4G йде повним ходом, оскільки роботи по розширенню мереж в діапазоні від 900 МГц тривають по всій країні. Став відомий перелік областей, в яких таким чином покращиться покриття і швидкість інтернету.

Подробиці
За запевненням оператора, у них є дуже простий план – як розвернути додаткові потужності в Україні. Процес буде рухатися із західних в східні області. Ще два дні тому почали розширювати мережі 4G LTE в декількох областях, серед яких є Волинська, Івано-Франківська, Чернівецька та Львівська. Найважливіше це буде для тих абонентів, які живуть в селах і селищах, оскільки у них з’явиться доступ до 4G LTE.

Оператор також повідомив, що буде вести роботи на протязі одного-двох тижнів в кожному населеному пункті, в якому вони плануються, причому під час роботи будуть враховані потреби і побажання як поточних абонентів, так і потенційних.

Крім робіт, які спрямовані на розширення діапазону 4G LTE, компанія також займається поліпшенням якості 4G LTE там, де трафік найбільш інтенсивний, через що іноді швидкість не така, як хотілося б. Незважаючи на карантин і всі ті заходи, які зараз існують, оператор розширює мережі в кількох областях, в число яких входить: Закарпатська, Дніпропетровська, Житомирська, Херсонська, Харківська, Чернівецька, Полтавська і Волинська, а також міста Дніпро, Умань, Київ, Суми , Чернігів, Івано-Франківськ, Запоріжжя та Кропивницький.

Експерти вважають, що зараз приблизно 70 відсотків населення України можуть підключитися до 4G LTE від Vodafone, оскільки саме стільки людей живе на територіях, покритих мережами Vodafone. При цьому мережі 3G охоплюють трохи більший відсоток потенційних абонентів – 86 відсотків. Виключно за попередній місяць до Vodafone підключилося понад 170 тисяч людей, які живуть в більш, ніж 142 населених пунктах України.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.